lørdag den 26. april 2014

Koteletter med stegt blomkål, rustik salat og ristede hasselnødder

Til 2 pers.

Det skal du bruge:
400g koteletter
1 blomkål
1 peberfrugt
200g gulerødder
1/2 bakke cherrytomater
40g hasselnødder
1/2 citron
Evt. Lidt Grønne oliven
Evt. Lidt Jalapenos
Olivenolie, salt og sort peber

Kryde kødet med salt og peber.

Grønt
Skyl grøntsagerne. Skær blomkålet i kvarte, peberfrugt og gulerødder i mindre skiver og tomater i halve.

Koteletter
Steg kotletterna i 4-6 min. På hver side ved god varme i olivenolie til de er gennemstegte.

Blomkål
Rist nødderne på en tør pande i et par minutter og tag dem af. Steg blomkålen ved god varme i olivenolie på skærefladerne i 5-6 min. Til de er gyldne og møre. Krydr med salt, peber og citronsaft.

Servering
Server koteletterne med de rå grøntsager, den stegte blomkål og de ristede hasselnødder. Tilføj evt. lidt grønne oliven og jalapenos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar