Til 2 pers.
Det skal du bruge
Vafler
200 g hakket spinat (frosset)
2 æg
60 g mandler
10 g solsikkekerner
10 græskarkerner
Salt, peber og chili
(Opskriften på vafler er gladeligt lånt af min veninde Stine Brandt)
Tunsalat
1 dåse tun i vand
2 forårsløg
150 g skyr
70 g agurk
Salt og hvidløgspebermix (denne)
Fremgangsmåde
Spinaten optøs i microovnen. Blend mandler, solsikkerkerner og græskarkerner til mel. Kom æggene i en skål og pisk dem sammen. Tilsæt den optøet spinat, salt og peber. Tænd for vaffeljernet og pensel jernet med en smule rapsolie. Bag vaflerne.
Hak forårsløg og agurk i tern. Kom tun og skyr i en skål og rør det sammen. Tilsæt forårsløg, agurk, salt og hvidløsgpebermix.
En let og lækker sommerret til enten frokost eller aftensmad :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar