Til 2 pers.
Det skal du bruge:
400g Kyllingelår u/ben
1 fed hvidløg
1/2 Iceberg salathoved
1 sød peberfrugt
300g gulerødder
100g søde kartofler
40g hasselnødder
1/2 citron
evt. karse
olivenolie, salt, sort peber
Tag kødet ud af pakken og krydr med salt og peber.
Grønt
Skyl grøntsager, skræl gulerødder og de søde kartofler. skær hvidløg i tynde skiver, salat i mindre stykker, peberfrugt i små tern og gulerødder samt søde kartofler i grove tern.
Kylling og rodfrugter
steg kyllingeoverlårene i ca. 4 min. På skindsiden ved moderat varme i olivenolie. vend kyllingelårene og tilsæt gulerødder, søde kartofler, hvidløg, citronskal og 1/2 liter vand. Læg låg på panden og kog/steg videre i 10-12 min. Til kyllingen er gennemstegt og saucen er kogt ind til en tæt konsistens.
Salat
Rist hasselnødder på en tør pande i et par min. Vend salat, beberfrugt, nødder, citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen tilføj evt. lidt karse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar