Til 2 pers.
Det skal du bruge:
400g kyllingefars
1/2 knoldselleri
1/2 pose spinatblade
1/2 citron
Salt, sort peter, olivenolie og hvidvinseddike
Kyllingebøf
Lav 2 bøffer ud af kyllingfarsen og krydr med salt og peber så de er klar til senere.
Sellerifritter
Skræl knoldselleri og skær den i stave efter ønsket størrelse. Steg dem i olivenolie på alle 4 sider ved god varme til de bliver "sprødmøre" krydr med salt peber eller ønsket krydderi, lad dem dryppe af på papir efter stegning.
Kyllingbøf
Steg bøfferne på en varm pande i 3-5 min . På hver side alt efter bøffens tykkelse.
Spinatsalat
Skyl spinatbladene. kom saft fra citron, revet citronskal, lidt olivenolie, en sjat hvidvinseddike, salt og peber i en skål vend efterfølgende de skyllede spinatblade i dressingen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar