søndag den 27. april 2014

Marquezpølser med spinat og gulerodssalat

Til 2 pers

Det skal du bruge
800g Marquezpølse
1/3 bundt forårsløg
1/2 pose spinatblade
200g gulerødder
40g hasselnødder
1/2 citron
Olivenolie, salt og sort peber
Evt. Lidt Grønne oliven, Jalapenos og pickles

Spinat og gulerodssalat
Skræl gulerødder, skær dem og forårsløg i tynde skiver. Vend spinaten med gulerødder, citronskal, citonsaft, olivenolie, salt, sort peber og forårsløg.

Pølser
Steg pølserne ved moderat varme i ca. 10 min. i olivenolie, til pølserne er gennemstegte. Husk at det er rå pølser, så de skal gennemsteges.

Severing
Pynt af med hasselnødder og evt. Grønne oliven, Jalapenos og pickles.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar