søndag den 27. april 2014

Tomatbagt torskefisk med Coleslaw og forårsløg

Til 2 pers

Det skal du bruge
500g tomater
1/3 bundt forårsløg
1 spidskål
300g gulerødder
350-400g torskefisk
1/2 bakke sennepskarse
1/2 citron
Olivenolie, salt go sort peber
Evt. lidt spidskommen

Start med at tænde ovnen på 180 grader.

Det grønne
Skyl grøntsagerne. Skær forårsløg i tynde skrå skiver, tomater i fine tern og spidskål og gulerøder i tynde strimler. Riv Citronskal.

Coleslaw
Vend spidskål med gulerødder og forårsløg, tilsmag med citronsaft, salt, sort peber, olivenolie og evt. lidt spidskommen.

Fisken
Gå fisken efter for eventuelle ben og del den i mindre stykker. Bland tomat, salt, sort peber, citronskal og olivenolie sammen og kom det i et ildfast fad og læg fisken ned i. 
Bag den i 10-15 min. Til den er gennembagt. pynt med klippet sennepskarse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar