Det skal du bruge
2 stk kyllingebrystfilet
1/3 bundt forårsløg
1/2 knoldselleri
200g grønkål
1/2 bundt persille
1 citron
1 brev mørk misopasta (kan købes i de fleste asiatiske supermarkeder)
Olivenolie, salt go sort peber
Tænd ovnen på 250 grader.
Tag kyllingebrysterne ud af pakken og krydr med salt og peber.
Grønt
Skyl grøntsagerene, skræl sellerien og skær den i tern, skær løg i tynde skiver, pluk persillen og del grønkålen i mindre stykker. Riv citronskal.
Kylling og selleri
Steg kyllingebrysterne i ca. 10 minutter på skindsiden ved moderart varme i olivenolie. Vend dem, tilsæt selleri og citronskal og steg videre i 8-10 minutter, til kyllingen er gennemstegt og sellerien er mør.vend selleriternene med persille og løg.
Brændt grønkål
Vend grønkålen med en dressing af misopastaen, olivenolie og citronsaft. Kom kålen i et ovnfast fad og bag det i 4-5 minutter i ovnen- kålen skal tørre let ud og få enkelte sorte pletter.
Severing
Server kyllingen med selleritern og den let "brændte" grønkål.
Velbekomme :o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar