Til 2 pers
Det skal du bruge:
400g hakket okse/gris
1 æg
100g løg
2 fed hvidløg
300g søde kartofler
250g gulerødder
200g grønkål
2 kviste rosmarin
1 citron
Olivenolie, salt go sort peber
Krebinetter
Rør hakkekødet med salt, æg, sort peber og form 4 krebinetter.
Steg krebinetterene ved moderat varme i olivenolie, 6-8 minutter på hver side.
Søde kartofler
Skræl de søde kartofler og gulerødder, skær dem i tern og steg dem derefter i olivenolie, 4-5 minutter. Tilsæt lidt vand, hvidløg, rosmarin og damp, til alt er mørt.
Salat
Snit grønkålen fint og vend den med hakket løg, salt, sort peber,citronskal, citronsaft og olivenolie.
Servering
Server krebinetterne med kompot af sødekartofler og gulerødder og grønkålssalaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar