mandag den 30. juni 2014

Proteinrig karry-hønsesalat

Hjemmelavet karry-hønsesalat med højt indhold af protein og lavt indhold af fedt. 

Det skal du bruge:

Dressing: 

  • 400g skyr
  • 4 tsk. karry
  • 1 stk lille løg
  • Salt og peber

Fyld:

  • 400g hønsekød - Jeg brugte frosset kogt hønsekød
  • 1 dåse aspargessnitter (270g drænet vægt)
  • 4 kogte æg (kun hviderne, blommen skal ikke bruges)

Fremgangsmåde:

  1. Rist karry på en tør pande. Riv løg på rivejern. 
  2. Kom skyr i en skål og tilsæt karry, løg, salt og peber, rør det godt sammen.
  3. Tag blommen fra de kogte æg og skær hviderne i grove stykken.
  4. Tilsæt hviderne, asparges og hønsekød og vend det rundt i dressingen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar